Sivut

Sumu







Kuvat ovat jo aika vanhoja. Otettu silloin kun omistin vielä vanhan kamerani 1100D. :)

PS. Huomasin nuo kauniit läiskät kuvissa.. eivät sitten ollutkaan tietokoneen näytössä vaan itse kuvassa.. :/

4 kommenttia:

  1. välillä on hauska kuunnella, miten 1100D:n omistajat valittavat kameraansa huonoksi ja "sillä tulee niin surkeita kuvia että oksettaa". kyllä mä oon sitä mieltä, että upeat kuvat riippuvat lähes 90% käyttäjästä, ei kamerasta :) meinaan, että halvemmallakin järkkärillä saa upeita kuvia, niin kuin sä olet noissa ihan äärettömän upeissa otoksissa osoittanut :-) MAHTAVAA TYÖTÄ, SINI! osaat tarkentaa just oikeeseen kohtaan ja vangita taianomaisen tunnelman sun kuviin. sanonpa vaan ettei siihen moni pysty (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Onhan se 1100D tosi hyvä kamera ja varsinkin ihan just aloittelijalle! Sillä voi kehittää niin paljon vielä sitä omaa tapaa kuvata.
      Itse olin kuvaamassa rakettikuvia. Vuoden nuoremmat valittivan kuinka eivät millään saaneet hyviä kuvia "onkohan nää asetukset oikein?" totes toinen kaverilleen "kai ne on, kun sulla on automaatilla". Hmm.. raketeista kuvia salaman kanssa? Ja sitten valittivat kuinka kamera oli huono, kun eivät saaneet kuvia. :D

      Eli pitkältihän se on kameran käyttäjästä kiinni yms. :)

      Poista
  2. vau! sä oot tosi hyvä kuvaaja :-)
    kannattaa todellakin uskoa unelmiin, eikä välittää muiden mielipiteistä! toivottavasti pääset opiskelemaan kuvaajaksi, sulla on lahjoja :)

    http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. :)