Sivut

Se paras muisto

Mikä on paras muisto? 
Valokuvia rakastava tietysti vastaa, että valokuvat, mutta millaiset valokuvat? Itselleni niitä tärkeimpiä on tilannekuvat. Ne välittävät sen mitä arkemme aidosti sisältää ja mitä me oikeasti olemme. Tietysti voi asetella jokaisen hiussuortuman hyvin ja vetäästä ne viimeset pakkelit naamaan ja istua selkä suorassa hienolla timanttisella tuolitta tai olla hiukset sekaisin, suklaat naamalla nauraen räkä lentäen. Itselleni nuo jälkimmäiset ovat tärkeämpiä, mutta harmittavasti niitä on hirmuisen vähän. Niitä tilannekuvia kun osaa arvostaa vasta jälkeenpäin. Tämän hetkisistä kuvista osa on tilannekuvia ja osa taas ei ihan täysin.


Selityksenä vain, että yritimme kaverini kanssa ottaa hienon reppuselkäkuvan ja päädyttiin lopulta lumeen :D
Kuvan ottanut siskoni



Kuvan ottanut siskoni
Nämä kaikki kuvat on mulle vaan ihan hirveän tärkeitä! Kuvia olisi vielä paaljon lisää, mutta niissä esiintyy ihmisiä ja ilmeitä jotka eivät varmaan halua päätyä nettiin. :)

Millä tavoin te tykkäätte muistella asioita? Päiväkirja? kuvat? Vai päästä kaivelemalla vanhoja hetkiä? Musiikin kanssa? :)

Ps. Ajattelin tehdä postauksen loppuun aina pienen paljastuksen itsestäni. Ajattelin, että ehkä sitä kautte alatte pikku hiljaa tietämään persoonastani tai jotain. Kun itse tykkään tietää hieman bloggaajasta niin mitä oisitte mieltä? :)

2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin justiin ja selailin vanhempia postuksia, upeita kuvia joka postauksessa!
    Pakko liittyä lukijaksikin! :--)

    ♥ http://linssin-takana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon ja terve tuloa seurailemaan. :) Toivottavasti tulevatkin postaukset miellyttävät! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi. :)